Dit artikel is voor het laatst bewerkt door: Jasper Veldhuizen op 11-02-2018

Votifier bungeecord

Votifier instellen voor een BungeeCord server netwerk, hoe moet je dit doen?

Stap 1:

Stop al je runnende Minecraft servers. (BungeeCord en Spigot servers)

Stap 2:

Download BVotifier en upload de plugin via FTP in alle Minecraft servers. (BungeeCord en Spigot servers) (Klik hier voor uitleg)

Stap 3:

Nu dat de BVotifier plugin in alle servers ge-upload is moet je de plugin configureren.

Je moet deze plugin alleen in de bungeecord server configueren!!!

• Verbind via FTP met je BungeeCord Server
  • Navigeer naar /plugins/bvotifier/config.yml
  • In de config vindt je het volgende stukje:
bungee:
  # These options are for bungeecord only.
  hostname: '0.0.0.0'
  port: 8192
  • Verander de hostname naar: jouw server IP (niet het FTP IP)
  • Verander de port naar een waarde tussen 8100 en 8500. (Werkt bvotifier niet correct? Probeer een andere port).

Stap 4:

Start al je servers weer op.

Stap 5:

Koppelen aan een voting website? Of rewards instellen na het voten? Lees hier meer over bij het Votifier artikel in onze kennisbank.

Wist jij dat we al meer dan 3112 support tickets hebben beantwoord?