Dit artikel is voor het laatst bewerkt door: Jasper Veldhuizen op 11-03-2018

Toegang andere klanten

Sommige klanten vinden het fijn om een sidekick te hebben. Je kan via het server paneel andere klanten toestemming geven tot jouw console. Hoe werkt het?

Voordat we uitleggen hoe je andere toegang kan geven tot jouw console willen we je eerst waarschuwen. Vaak gaat het fout. Bijvoorbeeld de persoon die je toegang hebt gegeven verwijderd alles. Dit kan niet teruggedraaid worden. Pas dus op wie je toegang geeft!

Er zijn verschillende mogelijkheden

• Toegang tot het paneel, maar niet tot de bestanden.
  • Geen toegang tot het paneel, maar wel tot de bestanden.
  • Toegang tot het paneel en tot de bestanden.

Stap 1:

Klik in het linker menu op Advanced - Geef toegang aan andere klanten

Stap 2:

Vul in het zwarte tekst veldje de gebruikersnaam in van de gebruiker die je toegang wilt geven.

De gebruikersnaam is altijd een XH nummer. Het XH nummer is te vinden op xinshosting.com.

Ga naar het klantenpaneel - profiel - profiel bekijken.

(heeft de gebruiker die je wilt toevoegen geen XH nummer? Neem dan contact met ons op)

___________________________________________________________

Toegang tot het paneel, maar niet tot de bestanden:

Pas alleen de Rang aan. Elke rang heeft verschillende permissies binnen het paneel. Hoe hoger, hoe meer de gebruiker kan.

Geen toegang tot het paneel, maar wel tot de bestanden:

Pas alleen de FTP toegang / FTP gebruikersnaam aan. Naar Alleen lezen of Volledige toegang

Toegang tot beiden:

Verander de Rang en de FTP Toegang naar gewenste instellingen.