Server instellingen wijzigen

Je Minecraft server (properties) instellingen wijzigen... wat bedoelen we hier precies mee?

Minecraft server properties zijn instellingen zoals...

• Moet de wereld "normaal" of "flat" worden gegenereerd?
  • PVP aan of uit?
  • Whitelist aan of uit?
  • etc....

In dit artikel leggen we uit hoe je deze instellingen kunt wijzigen.

Stap 1:
Log in op ons Minecraft server paneel. Gebruik hiervoor je XH nummer en wachtwoord.

Stap 2:
Na het inloggen ben je op de main view van je server. Aan de linkerkant is een menu te zien..
Klik op Files. Klik vervolgens op Config Files

Stap 3:
Nu zie je een hele lijst met alle config files van je server.
Klik op de bovenste, met de naam Server Settings.

Stap 4:
Als het goed is zie je nu alle instellingen van je Minecraft server.

Wijzig alles naar jouw gewenste instellingen en wanneer je klaar bent scroll helemaal naar beneden. Daar moet je op de Opslaan of Save knop drukken om je wijzigingen op te slaan.