Server backup maken

Backups zijn super belangrijk. Ze voorkomen dat je misschien wel alles kwijtraakt waar je heel lang aan hebt gewerkt! Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten weten hoe je snel en gemakkelijk een backup kan maken van je gehele Minecraft server.

Hoe maak je een backup van je Minecraft server...

Techniek 2:

Stap 1:

Maak verbinding met je Minecraft server via FTP. (Klik hier voor uitleg)

Stap 2:

Maak een nieuw mapje op je bureaublad en noem het iets willekeurigs zoals "server-backup".

Stap 3:

Selecteer nu simpelweg alle bestanden die jij wilt kopiëren aan de rechterkant van het programma en sleep het naar het mapje dat je hebt gemaakt op je bureaublad.

De FTP client is nu alle geselecteerde bestanden aan het kopiëren naar jouw computer. Gewoon wachten tot hij klaar is met downloaden en klaar is kees!