Multiverse-core

Multiverse-Core kan handig zijn om werelden te maken en te importeren. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.

Stap 1:

Zet tijdelijk de server uit.

Stap 2:

Download Multiverse-Core en upload het via FTP (Klik hier voor uitleg)

Stap 3:

Start de server weer op zodat de plugin zijn configuraties kan laden.

Een wereld aanmaken:

/mv create <wereld naam> normal

Een nether wereld aanmaken:

/mv create <wereld naam> nether

Een plattee wereld aanmaken:

/mv create <wereld naam> normal -t flat

Je kan ook werelden importeren, dus werelden die je hebt gedownload via internet of je eigen werelden uit singleplayer. Klik hier als je een wereld wilt importeren.