Modpack installeren

Wordt Minecraft Vanilla saai? Dan is het tijd voor mods! In dit artikel leggen we uit hoe je mods of modpacks in je server kunt doen.

Stap 1:

Log in op ons minecraft server paneel.

Stap 2:

Bij "JAR Bestand" is een categorie Mods te zien. Daaronder staan een paar modpacks waar je uit kan kiezen.

Stap 3:

Na het aanklikken van een modpack, komt er bovenaan de browser een pop-up die je verzoekt om extra bestanden te installeren. Klik op OK

Stap 4:

Klik vervolgens op ''Opslaan''.

Stap 5:

Start nu de server op, en tada, de modpack is geïnstalleerd!