Minetopiasdb

Wil je een Minecraft Minetopia server starten maar je weet niet goed waar je moet beginnen? Lees dan nu dit artikel over hoe je de plugin MinetopiaSDB installeert.

Stap 1:

Zet de server tijdelijk uit.

Stap 2:

Download Vault

Download WorldEdit

Download WorldGuard

Download Essentials

Stap 3:

Download MinetopiaSDB

Stap 4:

Verbind met je server via FTP en upload alle jar files naar /plugins (Klik hier voor uitleg)

Stap 5:

Start de server weer op.

Stap 6:

Maak van de wereld een Minetopia wereld door /wereld add <wereld_naam> te typen.

Bijvoorbeeld: /wereld add world. Je typt world omdat je op dat moment in de wereld world bent.