Dienst verlengen

In dit artikel leggen we uit hoe je een dienst kan verlengen.

Stap 1:

Zorg dat je ingelogd bent op het account waar je de diensten op wilt verlengen. Login

Stap 2 (dienst is nog niet verlopen) :

In je Overview in het Klantenpaneel staan je actieve diensten. Bij elke dienst staan rechts van de tabel alle opties.
Alle diensten hebben de optie om te verlengen. Klik op het winkelwagentje om een dienst te verlengen.

Stap 2: (dienst is al wel verlopen) :

Indien de dienst die je wilt verlengen al verlopen is dan hoef je je nog nergens zorgen om te maken wat betreft minecraft pakketten. Wij verwijderen namelijk pas na minimaal 14 dagen na de verloop datum de server data. Je kunt gewoon via het klantenpaneel de betreffende dienst verlengen via het winkelwagentje.

(Je kunt niet meer bij je Minecraft server bestanden komen nadat het verlopen is!)

Stap 3:

Betaal het factuur zodat de verlopen dienst binnen 15 minuten weer volledig draait zonder enige data verlies!