Dit artikel is voor het laatst bewerkt door: Jasper Veldhuizen op 23-11-2017

Custom jar uploaden

Staat je gewenste JAR File niet tussen het lijstje op ons paneel? In dit artikel leggen we uit hoe jij je eigen Custom JAR kunt uploaden en kan gebruiken!

Zorg dat je server uit staat voordat je deze stappen uitvoert! :)

Stap 1:

Upload je Custom JAR file in de hoofdmap van je server via een FTP client.(Klik hier voor uitleg)

Stap 2:

Indien je dit nog niet hebt gedaan, hernoem je het bestand naar "custom.jar".

Stap 3:

Open ons Minecraft Server Paneel

Stap 4:

In je main view van je server kies je nu een andere JAR file. Namelijk de Custom.jar

Stap 5:

Nadat je de JAR hebt geselecteerd moet je de JAR zoeklocatie nog wijzigen. Dit doe je door op "Toon Geavanceerde Opties" te klikken.

Vervolgens verander je de "Zoek de JARs in..." naar "Server Hoofdmap"

Stap 6:

Start je server weer op.

Wist jij dat we al meer dan 3112 support tickets hebben beantwoord?