Bekijk de categorieën hieronder om te zoeken naar antwoorden op jouw vragen.

Dit artikel is voor het laatst bewerkt door: Jasper Veldhuizen op 20-03-2018

Anti grief tools

Geen enkele server owner wilt dat zijn/haar Minecraft server gegrieft wordt. We leggen in dit artikel uit hoe je griefers kan tegenhouden :)

ZORG ALTIJD DAT JE DE GOEDE MINECRAFT VERSIE PAKT VAN DE PLUGINS DIE JE DOWNLOAD!!

Plugin categorie 1: Chest protection

Een aantal plugins die ervoor zorgen dat spelers niet zomaar uit elkaars chests kunnen stelen zijn:

KIES ER MAAR ÉÉN UIT!!

Plugin categorie 2: Rollbacken. (Oftewel, als een griefer je huisje heeft gesloopt, dan kun je het terug draaien)

Er is maar één plugin die wij ontzettend goed vinden.

Vragen over CoreProtect? Lees dan dit artikel.

Plugin categorie 3: Bepaalde gebieden beschermen

Een plugin die dit goed doet is:

Het zorgt ervoor dat de speler met een gouden schep een gebied kan selecteren en dat gebied dan voor zichzelf kan opeisen. Niemand behalve de speler die het gebied opgeëist heeft kan daar dan nog in bouwen.

Wist jij dat we al meer dan 3112 support tickets hebben beantwoord?